ИЛИЯ ЛУКОВ
  • Мъжки пол
  • СОФИЯ
  • България
Сподели във Facebook MySpace

Приятели на ИЛИЯ ЛУКОВ

  • Emilia Trifonova
 

Страница на ИЛИЯ ЛУКОВ

Снимки на ИЛИЯ ЛУКОВ

Блог на ИЛИЯ ЛУКОВ

Концертна дейност при Бесарабските българи

Паметни ще останат десетките концерти, изнесени пред Бесарабските и Банатските българи, Гагаузите, българите от Приднестровието, българите в Албания и др.

Поради факта, че в последните 5 години Продуцентска къща "Пирина" е организирала и осъществила над 100 концерта в чужбина / Молдова, Украйна, Сърбия, Румъния, Гърция и Турция / с основното участие на Илия Луков и танцова формация "Пирина" и създадената сериозна организационна мрежа в съответните страни, както и поради възможността да се… Продължи

Публикувано на Май 13, 2010 в 2:31pm

Международен ОБЩОБЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖКИ ФОЛКЛОРЕН СЪБОР "С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО"

Хиляда и петстотин българчета от България и чужбина ще пеят и танцуват в Каварна.

Продуцентска къща „Пирина” и община Каварна ви канят на Седмия Общобългарски младежки фолклорен събор „С България в сърцето” в Каварна на 28, 29 и 30 май, 2010 г. създаден по идея на покойната д-р Анна Караангелова през 2004 г. В събора ще вземат участие българчета от Молдова, Украйна, Сърбия, Албания, Македония, Румъния и България.

През трите дни участниците ще бъдат оценявани от професионално жури с… Продължи

Публикувано на Май 13, 2010 в 1:47pm

Дарителска дейност

От 2000 г. Анна Караангелова и Илия Луков започват разработването на мащабни национални и международни инициативи. Един от първите проекти е „Кръстова гора”, обединяващ 24 религиозни общности с посланието – “Молитва за България.” Следва реализацията на десетки различни инициативи с обща национална кауза – Общобългарски младежки събор „С България в сърцето”, Детска фолклорна панорама,

Общонароден събор „Мадарски конник”, „Отечество любезно” и др. Всички те са свързани със запазването на… Продължи

Публикувано на Май 12, 2010 в 2:30pm

Най - дългото хоро в Европа

Паметни ще останат десетките концерти, изнесени пред Бесарабските и Банатските българи, Гагаузите, българите от Приднестровието, българите в Албания и др.

Незабравими са концертите на площадите в Гърция, Македония, Молдова, Украйна, Албания, Чехия, Германия, Полша, Словакия, Унгария....

Вибрациите на Най-дългото хоро още се помнят от хилядите, хванали се на него.

Концертите "България е моята песен" в изпълнение на Илия Луков и още редица именити певци и танцови ансамбли от… Продължи

Публикувано на Май 12, 2010 в 12:14pm

Стена за коментари (2 коментара)

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

На 8:52am в Юни 13, 2011, Николай Увалиев,журн.-изследовал казва...

 

Честит рожден ден, уважаеми Илия!

Приемете моите и на членовете на Общобългарския портал сърдечни поздрави за вашия празник с тази песен на Мая Нешкова.

 

 

 

Използвам слуая да Ви уведоме, че започнах реализацията на творческия проект DG Енциклопедия. В този пръв у нас електронен сборник ще бъде включена и Вашата страница, която по същество е наследствена интелектуална  територия в интернет. Моля Ви, нанесете в нея повече текстова, визуална и аудио информация за рода, семейството и за Вас, без да ограничавате в обема и разнообразието на поднасяне. Вие я поддържайте сега, а след това в бъдеще това да е  грижа  на Вашите наследници.

Акf е необходими разяснение то този въпрос потърсете ме по скайпа nik_uvaliev, по имейла  n_uvaliev@abv.bg или по телефона 078 25 85 89.

На 9:13pm в Май 11, 2010, Николай Увалиев,журн.-изследовал казва...
Добре дошли при нас, Илия! Искрено се радвам, че се присъединихте към членовете на Общобългарският портал. Нека от този отворен прозорец към света да се лее медения глас на Илия Луков, за да радва всички наши сънародници, където и да са.
Нека дългото хоро на Илия Луков безпир да вие около света!
В тази Ваша лична интернет територия можете да настаните голям обем Ваши изпълнения, да отразявате с текст, снимки и видеоклипове Вашите посещения и концерти у нас и в чужбина. Разкажете най - интересните си срещи с наши сънародници и т.н.
Поканете да се включат и Ваши приятели, певци и свирци. И нашето интернет хоро и то е дълго, нека заедно да пеем и да го играем.
 
 
 
Web Analytics