СТАТИЯТА СЕ НАМИРА НА АДРЕС:

http://ioanakis.blog.bg/

ПОЗИТИВНО МИСЛЕНЕ

ПОЕЗИЯ И ПРОЗА ОТ БЪДЕЩЕТО- ФЕНОМЕНАЛНАТА ДАРБА НА НАСТЯ БАЙРАКТАРО...

ДА, ИЗВЕСТНА Е С ТОВА, ЧЕ ПИШЕ ШЕЙСЕТ И ЧЕТИРИ КНИГИ ЗА ГОДИНА И НЯКОЛКО МЕСЕЦА, С ОБЕМ ПРИБЛИЗИТЕЛНО ПО 100 СТРАНИЦИ ВСЯКА. ПИПНАТА ОТ БОГА. ЕТО ОЩЕ ЕДНА НЕЙНА КГИГА:

Книгата: "Сияйни Лица“

 

„Най- вълшебните любовни поеми и стихове, са събрани в книгата „Сияйни лица“. Изящни, грациозни, удрящи с емоционалната си сила право в сърцето, позитивни, красиви, въплътили идеала за любов и мечтата за преживявания, които докосват небето и звездите. Такива, каквито човек би мечтал да съхрани в паметта  до края на дните си.

Книгата е съставена изцяло от любовни стихове и поеми. Концепцията на писателката, която определя цялостното й творчество,  което е само позитивно и изцяло в палитрата на светлината, е че „начинът на мислене, особено когато е въплътен в писмено слово, влияе изключително на света, дори от момента, когато всичко е още в проект и не е споделено с читателя, то вече присъствува като модел във Вселената. Творецът носи голяма отговорност – негова е задачата да трансформира отрицателното мислене и човешките недъзи, за да ги преобрази в друг модел на мислене, в който присъствува прекрасното.”

Мнозина я сравняват с и най- фините и съзерцателни поети, чиито философски възгледи са оставили трайни следи в този свят, променяйки го към по- добро, осмисляйки го през призмата на най- дълбоката мъдрост. Необикновената образност и метафоричност на стиха я поставя сред най-изящните майстори на словото.“

 

КНИГАТА СЕ НАМИРА В:

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%E1%E0%E9%F0%E0%EA%F2%E0%F0%EE%E2%E0

Преглеждания: 140

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics