СТАТИЯТА СЕ НАМИРА НА АДРЕС:

http://marielasar.blog.bg/

ПОЗИТИВНО МИСЛЕНЕ.

ПОЕЗИЯ И ПРОЗА ОТ БЪДЕЩЕТО- ФЕНОМЕНЪТ НАСТЯ БАЙРАКТАРОВА

Книгата: "Любене на Светлини“

 

„Най- хубавата изповед, колкото идеализирана, толкова и правдива, е събрана в тази книга, изобилстваща от поетически финес, романтично светоусещане, патоса на нежността и хуманизма. Всичко в нея е красиво, хармонично, всяка дума благоухае и подтекст на всяка тема е вътрешната, душевната свобода и любовта. Авторката сякаш не се влияе от заобикалящия я свят, а превръща живота си в сбъдната мечта, събрана в чудни лирични късове като „хляб на светлината”. Нейната съзерцателна натура, улавя всичко ефирно, психологически дълбоко и като златна, приказна птица, с огромния си талант, дар от Бога, ни отвежда в свят с акварелна пъстрота, на който да се любуваме”

Целта на книгите е да се демонстрира друга гледна точка към света – от позицията единствено на позитивизма. Не е лесно да се напише поезия и проза, която е подчинена изцяло на положителното мислене, да се промени призмата, през която се гледа на света, да се изчисти и разшири съзнанието до такава степен, че да престане да възприема негативното, нито да го проектира навън.

Книгата е посветена на любовта и природата. На единството между човека и другите създания. На общуването със цялата природа, в която разпознаваме Себе Си.

КНИГАТА МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ В:

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%E1%E0%E9%F0%E0%EA%F2%E0%F0%EE%E2%E0

Преглеждания: 98

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics