СТАТИЯТА СЕ НАМИРА НА АДРЕС:

http://edna1978.blog.bg/

Търсим живот на Марс, вместо да обогатяваме тази красива земя, която ни е дадена, пълна с безброй дарби и богатства

ФЕНОМЕНЪТ НАСТЯ БАЙРАКТАРОВА- ПОЕЗИЯ И ПРОЗА ОТ БЪДЕЩЕТО 

ЕДИНСТВЕНОТО ИЗЦЯЛО ПОЗИТИВНО ТВОРЧЕСТВО, ПРЕТВОРЯВАЩО САМО КРАСОТАТА И ФИНИТЕ НАСТРОЙКИ НА ЖИВОТА, ЛЮБОВТА, ДЪЛБОЧИНАТА НА СЕБЕПОЗНАНИЕТО. ИЗВАЙВАЩО СВЕТА В ГАМАТА НА СВЕТЛИНАТА И ПРЕКРАСНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ. С КОЕТО ПИСАТЕЛКАТА ИГРАЕ РОЛЯТА НА ПРОФЕТ, ПРОЗРЯЛ ЖИВОТА В БЪДЕЩИТЕ, ПО-СЪВЪРШЕНИ СВЕТОВЕ

 

Лицето на розата

 

Книгата е духовно пътуване в бъдещи светове. Изпълнена със светлина, позитивизъм, великолепие, любов и красиви мечти, струящи от всяко слово- образно, прекрасно, присъщо на матафоричния, интелектуалния  и аристократично богат стил на писателката.

Книгата е сборник от стихове и хайку, посветени на любовта. В тази книга са включени и хайку на тема Вечност. В анализите се обяснява разликата между душевния и Духовния човек. Както и преливането на дветеизмерения“. Изобщо небе и земя се срещат в нейните стихове и в океан от нежност, разтопяват душите и сърцата.

Поезия, лекуваща, изцеляваща душата, лишена от негативни настроения и чувства, потопена в моралната чистота и поетичните видения в един свят на доброто, на вечната и непреходна красота и нетленните ценности.

Авторката потапя  читателите си в прекрасни измерения. От мечтата си, построила свят- реален, собствен, чиято перспектива е само светлината, хуманизмът, романтичната съзерцателност, изкуството на копнежа по красотата. Въплътено в самия живот и в нейните петдесет книги с поезия- шедьоври на поетичното майсторство.“

 

КНИГАТА Е ПУБЛИКУВАНА НА АДРЕС

 

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%E1%E0%E9%F0%E...

Преглеждания: 71

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics