СТАТИЯТА СЕ НАМИРА НА АДРЕС:

http://orhideia74.blog.bg/

КРАСИВИТЕ МЕЧТИ ЗА ЛЮБОВТА, КОИТО ТВОРЦИТЕ СА ВЪПЛЪТИЛИ В СЛОВО, ТАНЦ, МУЗИКА.

ФЕНОМЕНЪТ НАСТЯ БАЙРАКТАРОВА- ПОЕЗИЯ И ПРОЗА ОТ БЪДЕЩЕТО

ДА, ТВОРЧЕСТВОТО Е САМО ПОЗИТИВНО, БЕЗ НЕГАТИВНА ДУМА ИЛИ СЪСТОЯНИЕ. НЯКАКВО ИЗЦЕЛЕНИЕ ЗА ДУШАТА, ВДЪХВАЩО НАДЕЖДА И ВЯРА В ЛЮБОВТА.

И АЗ ДОБАВЯМ НЕЙНА КНИГА:

Чисти очи

 

Идеята , застъпена в цялата книга е, че светът не е обективен факт, а чистотата на нашите очи определя какъв свят ще изваем, вътре в себе си. След това той се проектира като реалност навън. И когато човек победи собствените си пристрастия, ограничения, страсти и се стреми към пълнота и съвършенство- и светът, в който живее, е такъв. Човек има силата и отговорността сам да определя на мисловно ниво в какъв свят живее.

„Настя Байрактарова е един от най- продуктивните автори в световен мащаб, достоен за книгата на Гинес. Това е един изключителен случай в литературата, при който за по- малко от пет години се създават петдесет обемни книги, изцяло позитивни, в гамата на светлината. Авторката поставя началото на едно ново, оригинално направление в литературата- нейното творчество е изваяно изцяло с палитрата на светлината, красотата и любовта- без нито една депресивна вибрация на дума или стих. Творбите й са изпълнени с фина, чиста духовност, преплела успешно в едно -чувството за възторг с философска мъдрост и послания как да живеем живота си в радост. Жаждата за щастие, мотивира най- хубавите й творби, изпълнени с жизнерадост, оптимизъм, безкрайно многообразие от теми, уловили светлата, щастливата, блажената същност на битието. Най- хубавите страни на мечтите и любовта. Това са вдъхновените полети на една истинска, поетична душа.“

 

КНИГАТА СЕ НАМИРА В САЙТА:

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%E1%E0%E9%F0%E...

Преглеждания: 64

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics