БЕЗПЛАТНАЯ ХИМИЧЕСКАЯ ОБРАБОТКА """НЕЗАВИССИМОЕ""" НЕБО БОЛЬГАРИИ ИДЕТ В РАЗПЛОХ - ЧТО ЕТО НИКТО НЕ ЗНАЕТ, НО ВСЕ ПОДОЗРЕВАЕТ, включение из www.blog.bg

Отвореното протесно писмо на приятел-съмишленик - както се досещате до ден днешен отговор НЯМА!

До Президента на РБ
До Министър-председателя на РБ
До Депутатите от 41-то Народно събрание
До Директора на ДАНС
До Министъра на отбраната
До Министъра на вътрешните работи
До Министъра на външните работи
До Министъра на здравеопазването
До Кметовете на общини
До Българските медии
До Българската общественост


ОТВОРЕНО ПРОТЕСТНО ПИСМО
от Христо Йорданов Цанков, гр. Русе

Уважаеми г-н Президент,
Уважаеми г-н Премиер,
Уважаеми г-да Министри и Депутати,
Уважаеми г-да Кметове,
Уважаеми Представители на медиите
Уважаеми Съграждани,

ПРОТЕСТИРАМ срещу регулярно провежданите във въздушното пространство на РБългария въздушни (аерозолни) операции, за които днес е доказано, че се провеждат с цел модификация на климата и околната среда и изкуствено предизвикване на широко-разпространена заболеваемост и смъртност сред световното население!

Като гражданин на гр. Русе ПРОТЕСТИРАМ, че от няколко месеца във въздушното пространство над територията на гр. Русе и околността интензивно се провеждат аерозолни операции, следствие на които бяха отчетени множество необичайни и нехарактерни за времето и атмосферните условия явления!

Днес е абсолютно доказано, че дългите с километри бели следи, оставяни от самолетите по небето, не са следи от изгоряло самолетно гориво, а аерозолни химически следи, съдържащи огромен брой високотоксични и радиоактивни вещества, вируси, бактерии, гъбични спори и други биологични компоненти, наночастици/сензори/датчици!

Лично аз станах свидетел преди един месец как в кристално ясното и чисто небе над гр. Русе се образува плътна завеса от изкуствени облаци следствие на множеството оставени бели следи от прелитащите над града и околностите множество самолети и в двете посоки, от Румъния на юг и обратно!

Понастоящем хиляди граждани по света са заснели това явление, като има създадени стотици организации за борба с аерозолните престъпления, които провеждат огромна изследователска дейност за сметка на държавните органи, които отричат, преиначават и осмиват установените факти и доказателства и полагат усилия да дискредитират гражданския активизъм на същите тези посветени и загрижени граждани!

За съжаление, България изобщо не се вписва в световното движение срещу аерозолните престъпления поради факта, че официалните масови медии мълчат позорно за това зловещо явление в небето и са по-скоро устремени да държат вниманието на българина, насочено в съвсем друга посока! Аз много добре разбирам защо техните програми са пренаситени с всякакви шоута и спектакли, игри и забавни предавания, музика и филми, нон-стоп 24 часа! А малкото публицистични и разследващи предавания са по-скоро тип „махленски истории“ отколкото разкриване истинския образ на печалната действителност и реалност, в която живеем! Защо не кажат истината за 11 септември 2001 г., по която тема има десетки (да не кажа стотици) уникални документални филма, разкриващи как сградите на СТЦ бяха инсценирано взривени?! Защо не кажат истината за 3-та световна война, която започна на 11 септември 2001 г.?! Защо не кажат истината за ваксините, грипните епидемии и фалшивата пандемия от свински грип през 2009-2010 г.?! Защо не кажат истината за умишлено предизвиканата екокатастрофа в Мексиканския залив?! Защо не кажат истината за модификацията на климата, за оръжието ХААРП, за истинските причини на огромния брой катастрофални природни бедствия, особено през настоящата 2010 г.?! Защо мълчат за аерозолните престъпления и регулярно провежданите въздушни операции над България? За това как се съсипва нашата красива природа и се трови населението на нашата страна?! Защо постоянно разпространяват дезинформация по тези и редица други теми като 2012 година, например?!

Но не само медиите имат вина за тоталния мрак по въпроса за аерозолните операции (престъпления) в България, а преди всичко самите държавни лица и депутати, повечето от които персонално получиха от мен по електронната поща презентацията и текста на преведения от мен документален филм „Аерозолни престъпления“. Забележително е, че досега нито един депутат или държавно лице не се свърза с мен и не даде признаци, че изследва въпроса с желание да вникне в същността на проблема! Какъв срам и позор!

Но, уважаеми г-да Управляващи, аз желая да изпълня своя морален и граждански дълг, както пред Бога, така и пред българското общество, управници и народ, като отправям до Вас това ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, че ако Вие не вземете спешни мерки да прекратите въздушните (аерозолни) операции във въздушното пространство на РБългария, последиците както за Вас, така и за българските граждани, ще бъдат КАТАСТРОФАЛНИ !!!

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ, че има налице план на Върховния генералитет на Илюминати (много от Вас са членове на тяхната световна тайна и конспиративна мрежа) за предизвикване на ГЛОБАЛНА здравна и екологична криза, която ще отнеме живота на хиляди хора по света! Тази глобална криза е планирана за 2012-2013 година и въздушните (аерозолни) операции са важен елемент от този дяволски план! Истината е, че колкото повече наближаваме 2012 г., толкова повече ще ставаме свидетели на изкуствено предизвикани страшни и катастрофални природни бедствия, както и на изкуствено предизвикани грипни и други опустошителни епидемии и болести! Нека да припомня само, че отиващата си вече 2010 г. постави абсолютни рекорди както по броя, така и по силата и мащаба на природните бедствия и катаклизми!

Искам също за момент да се спра върху новата страшна язва (болест), която придобива размерите на епидемия в САЩ и това е болестта Моргелонс (Google, Youtube: Morgellons)! Днес е доказано, че тази болест има връзка с интензивно провежданите аерозолни операции в САЩ и по света, но колко страшна и зловеща е, ще разберете след като сами се поинтересувате по темата! Едно нещо обаче със сигурност е установено! Тази нова и страшна язва вече се разпространява по Европа и по целия свят! Вече има налице доказателства, че тази язва е следствие на изкуствено разпространявана чрез аерозолните операции високоразвита нано-биотехнология!

Ето защо, уважаеми г-да Управляващи, макар повечето от Вас да са членове на тайната конспиративна мрежа на Илюминати, помислете за Вашите собствени семейства, близки, роднини, познати и приятели! Помислете за съдбите на хората, над които Господ Ви е поставил да бъдете стражи и пазители! Като казвам Господ, нямам предвид Луцифер, на когото служат Илюминати, а истинския Бог, Творец и Спасител, Исус Христос, Комуто да бъде вечна слава, от сега и във вечността! Амин!

Г-да Управляващи, считайте това ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ като отправено не от мен, а от самия Господ Бог на Силите!

С почитание: Христо Цанков

skype: hi.tsankov
e-mail: hi.tsankov@gmail.com
facebook: www.facebook.com/hi.tsankov

Феномени предизвикани от HAARP
http://www.vbox7.com/play:47ab05361b

Преглеждания: 129

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics