.

.

След шест години участие във вампирската драма The Vampire Diaries в ролята на Елена, Нина Добрев официално напусна екипа на сериала в края на шестия му сезон.

.

Българката Нина Добрев написа в Twitter обръщение до своите фенове

Скъпо TVD семейство,

Прекарах може би най-невероятния уикенд в Джорджия с моето TVD семейство, актьорския състав и екипа на The Vampire Diaries. Искам да съм първата, която го каже. Това не беше обикновен уикенд, а прощално събиране. Винаги съм знаела, че искам историята на Елена да бъде продължена в рамките на шест сезона, и тези шест години бяха най-добрите в живота ми. Бях човек, вампир, двойник, безсмъртна, човек, който се преструва на двойник. Бях отвличана, убивана, съживявана, измъчвана, прокълната, мъртва и жива, а остава още толкова до края на този сезон през май. Елена се влюби неведнъж, а аз се запознах с най-добрите си приятели, които някога ще имам, и бях част от едно семейство, което ще обичам винаги.

Следват още невероятни неща до края преди финала на сезона. Нека заедно се подготвим да се сбогуваме с Елена, а аз ще продължа към следващото предизвикателство. Обичам всички вас, моите невероятни фенове, които ме подкрепяхте повече, отколкото някой би си представил преди 7 години. Слагайте коланите, защото ако си мислите, че знаете какво предстои, не знаете.

С обич, Нина.

.

Реакцията на създателката Джули Плек

Изпълнителният продуцент на The Vampire Diaries заяви по повод напускането    на Нина Добрев: „Сбогуването с Нина е едновременно горчиво и красиво. След шест години заедно целият актьорски състав и екип на The Vampire Diaries е толкова сплотен и задружен, колкото никой от нас не е очаквал. Нина е развълнувана да си вземе малко почивка, да обиколи света и ние напълно я подкрепяме. Нина ще ни липсва, както и 400-те герои, които тя изигра, но очакваме с нетърпение да продължим историите на братята Салваторе и останалата част от нашите герои“.

.

Публикувано в Новини Featured 

.

Преглеждания: 87

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics