NOTTE BENE:

Изглежда, че ХХ век е отдавна отминал. Финансовата криза, пророчеството на маите, 2012, 11септември, метеоритът от Русия, земетресението в Япония, оставката на папата …! Много неща се случиха през последните години, които фокусираха пълното ни внимание. Но много тъмни подробности от ХХ век се повтарят ден след ден и час след час и ние осъзнаваме, че същите тези модели все още са активни, и работят и до днес в пълна сила. Ние просто сме свидетели на поредното политическо убийство, преоблечено в дрехите на естествена смърт. Има някои неща, които не са се променили, ние не сме напреднали, а дори и да останем същите, тези неща се развиват, стават по-фини, по-съвършени. Имам предвид държавния тероризъм.

От края на Втората световна война, не са намалели усилията, за да се демонизира нацисткия режим, въпреки политиката на някои страни (особено на тези, чиято политика пред света се представя като силен защитник на свободата и демокрацията) , които копират политиката на нацистка Германия. Имам предвид наредбата, подписана от Третия райх на 7 декември 1941 г., наречена “Декрет Нощ и Мъгла”. В нея те легитимират физическото отстраняване на противниците на нацисткия режим. През 1956 г., само 15 години след подписването на нацисткото постановление “Декрет Нощ и Мъгла”, САЩ и ФБР откриват контраразузнавателната програма COINTELPRO, която казва – (цитирам), че целта и е да “неутрализира” дисидентите от политиката на САЩ .Според каноните на COINTELPRO, ФБР и ЦРУ убиват придържайки се към рамките й: Джон Ф. Кенеди, Робърт Кенеди, Малкълм Х, Мартин Лутър Кинг, Aнна Mae Aкуаст, Фред Хемптън, ... като не се ограничават само за почистване от противниковите лементи във вътрешната политика. След COINTELPRO следват други операции на американското разузнаване отвъд границите на САЩ, като целта е да се гарантира световна хегемония, пълното и цялостно поставяне на всички страни на света под диктата на глобалния капитализъм. Такива тайни операции бяха организирани в Африка, особено в Европа и Южна Америка. Операция “Гладио” в Европа уби Алдо Моро в Италия през 70-те и Улоф Палме в Швеция през 80-те, както и Григорис Ламбракис в Гърция, конгоанския лидер Лумумба и Едуардо Moдлане в Мозамбик през 60-те години …

При операция “Кондор” в Южна Америка беше още по-лошо. Убити бяха: чилийския генерал Карлос Пратс и съпругата му, Жоао Гуилард, Орландо Лeтелиер и Салвадор Алиенде .. – всичко това с помощта на Франция и Хуан Доминго Перон, използващи Панама като център за подготовката на тези операции.

По това време, методите на ЦРУ са по-архаични и по-малко коварни – самотен убиец, луд или някаква фанатична терористична група са отговорни за “трагедията”. По-късно – инфарктите, свръхдоза или самоубийствата се превръща в класика, когато става дума за премахване на врагове на държавата. След това „тези техники” се отстраняват и всичко става по-сложно. След отхвърляне на ядреното сплашване, правителствата на страните получават … малко предупреждение, което е направено чрез земетресение, причинено от HAARP .Точно както не се нуждаят от самотната фигура на лудия убиец, който да извърши престъпление, просто използват едно “заболяване”, за да се елиминира врага. В този случай би могло да се нарече “Държавен Биотероризъм “

През 2011 г. Уго Чавес предупреди по време на митинг за честите случаи на рак, които са били откривани между лидерите на Южна Америка, които са неудобни за американските промишлени интереси в района. По това време, тези изявления, (възпроизведени във видеото по-долу), бяха напълно подминавани от медиите. Сега тъжната новина дойде -Уго Чавес е починал след дълга борба с рак на таза.

Минути преди официалното обявяване на смъртта на Чавес, Венецуелския вицепрезидент Николас Мадуро свика пресконференция, на която той каза, че има достатъчно данни да се предположи, че президентът е бил заразен с някаква форма на рак, с цел да умре. Твърдението на Николас Мадуро, по дефиниция е, че това е дело за убийство. В действителност, научните изследвания показаха, че това твърдение има връзка с изгонването на двама американски дипломати от страната, за които се твърди, че са участвали в заговор срещу президента.

Няколко часа след изявленията Николас Мадуро, от Вашингтон – говорителят на Държавния департамент Патрик Вентрей се появяви и каза: “Обвинението, че Съединените щати са замесени по някакъв начин в случая със заболяването на Уго Чавес е абсурдно и ние отхвърляме напълно обвинението за предполагаемо участие на ЦРУ , като го намираме за “подвеждащо и неправилно”.

Междувременно, няколко онколози от световен мащаб се изказаха, че вицепрезидента Maдуро е малко луд твърдейки, че е възможно да се направи посявка на рак у човека. Това са изявления на д-р Адриан Ханоис от Изпълнителния комитет на Асоциацията по клинична онкология в Аржентина, където той казва:”… тази теория няма научна основа. От медицинска гледна точка, не може да направи посявка на рак” или Гиньо Венегас, онколог в Перуанската лига за борба срещу рака, който казва, че: ракът е “невъзможно” да бъде посят в човека и че твърдението е “… просто градска легенда или теории на конспирацията”!

Тези псевдо-лекари или са просто некомпетентни или отговарят на интересите на тези, които пълнят джобовете им, манипулирайки общественото мнение крещящо и предумишлено. Ограничени “експерти” рецитират отново и отново текстове и аксиоми “логично”, за да бъде избегнат всякакъв вид спор, … така че цялата история се движи около тезата на “длъжностните лица” и така се забърква , че най-малкото изглежда като чиста глупост.

А истината е, че ракът може да се въведе, да бъде посят и по този начин да причини заболяване при хората. И това са думите на Морис Хилман, най-важният микробиолог в историята. В проучвания, проведени от Хилман е установено, че SV40 (маймунски вирус 40) на ДНК, има достатъчно потенциал да причинява рак у хората. Въпреки, че не е “официално” доказано се оказа, че SV40 причинява рак и са открити големи количества от този тип на вируса в туморните тъкани. Това, което прави този вирус и което е описано буквално в Уикипедия, е:

“Смята се, че вирусът SV40 превъзхожда подтискащите свойства на на ген ”Р53”, който отговаря за умъртвяване на една повредена или неправилно функционираща клетка в тялото на човека. Съществуват два вида SV40 – голям Т антиген и малък Т-антиген, като и двете модификации провокират мутиране на човешкия ген “Р53”Един мутирал ген “P53″ може да допринесе за безконтролно клетъчно делене, което би довело до тумор.”

Това означава, че ако SV40 вирусът може да промени функционирането на туморния репресор – ген (p 53), това може да причини рак , заради неспособността на човешкото същество, да се преодолее този вече мутирал ген в контрола на клетъчния цикъл. И, тъй като това е вирус, (инфекциозен агент извън тялото), заразяване и провокиране на тумор в организма може да бъде предизвикано по множество пътища: вдишване, поглъщане, от течност при инжекции и т.н., т.е. всеки начин да премине в кръвния поток, може да се разглежда като потенциално опасна възможност за зараза.И това не е теория. Д-р Морис Хилман открито признава, че ваксините на лабораториите Merck са били заразени с левкемия и вируси на рак (SV40) през 70-те и 80-те години. В интервю, цензурирано от медиите, което е записано през 70-те години той дори се шегува, че може би неговия научен екип ще помогне на САЩ да спечели Олимпийските игри през 1980 г., тъй като руските спортисти ще бъдат “пълни с тумори“. Това показва, че те са знаели добре, че някои ваксини причиняват рак при хората и въпреки това все още се разпостраняват. Когато е попитан защо всичко това излиза в пресата, Хилман просто отговоря: “…това е научен въпрос в рамките на научната общност”.

Това видео със своите шокиращи изявления е показано години по-късно във филма “Лъжата, в която вярваме: ЦРУ, Холивуд и Биотероризма”. Тук имате видеото, така че можете да чуете с ушите си (или да четете) думите на този бактериолог:

Трябва да прибавим и думите на писателя от Гватемала – Пърси Франциско Aлварадо, който е работил в продължение на двадесет години за кубинското разузнаване в САЩ. Той е публикувал в интернет страницата Rebelión, че е знаел как точно става имплантирането на рак, като вид оръжие на ЦРУ.

Тази теория предполага, че някои лекари, които се произнесоха по възможен заговор за убийството на Чавес, могат да се окажат напълно прави.Очакваме да се проверят заключенията, направени от Комисията за научни изследвания на Венецуела. И, тъй като Чавес осъди това – /във видеото по-горе/ изглежда, че епидемията рак се е разпространила сред южноамериканските лидери, които са противници на политическите и икономически интереси на САЩ. Първо беше Фидел Кастро, (който е известен с цифрата от 638 опита за атентат срещу него) изглежда, че дълго е подтискал болестта си – рак на дебелото черво. Тогава дойдоха други случаи като: Фернандо Луго, президент на Парагвай, който е бил засегнат от рак през 2010 г., президентът на Бразилия Дилма Русеф страда от рак през 2009 г., Кристина Фернандес Кирхнер, президент на Аржентина, която имаше рак през 2011. Можем ли да вярваме, че всичко се дължи на проста верига от събития, в резултат от случайности? Или има нещо по-тъмно зад тези неща?

Както бе споменато по-рано в статията означава, че убийствата на дисиденти, противници на неоколониализма и икономическата политика на САЩ, стават все по-изтънчени и изискани. Джим Гарисън, областен прокурор на Ню Орлиънс, който обяви, че възобновява разследването на убийството на Джон Ф. Кенеди, попита в края на процеса срещу Клей Шоу:

“Колко политически убийства, маскирани като инфаркти, самоубийства, рак или предозиране, остават за нас невидими?” …

превод: Миоджералвомбо

Преглеждания: 116

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics