Дамският клин е не само изключително удобна спортна дреха, но и облекло, което може да бъде съчетавано с много други дрехи. Клин може да се носи под пола, под дънки, самостоятелно или с туника.


Какво трябва да знаем за нашата визия с клин и какви обувки са подходящи за него?


В зависимост от това какво излъчване и впечатление искате да постигнете, можете да съчетавате клин и определен модел обувки.


Ето нашите идеи за различна визия.

Спортна мацка.
За да създадете изцяло спортен външен вид, съчетайте клина със сникърси, високи кецове или маратонки.
Подходящо съчетание в този случай е и спортно боди, спортна къса горница или суитчер.

Елегантна дама.
За да се почувствате едновременно удобно, но и достатъчно стилна, комбинирайте нежен клин с дантелени елементи и красиви ниски пантофки. Можете да изберете пантофки от дантелена материя или такива с прикачени пайети, пух или панделки. Тази визия е подходяща за дами с изваяни дълги крака. В случай, че предпочитате малко по-високи обувки, съчетайте клина с официални дамски обувки с котешко токче или такива с холандски ток.


Ако сте по-ниска на височина, носете клин с обувки с високи платформи. Удобството на този модел обувки се крие в това, че платформата омекотява височината и тя не се усеща, което прави обувката изключително удобна, дори и да кръстосвате по цял ден големия град.


За секси и неподправена визия, носете туника с клин и удобни обувки с дебел ток. Това съчетание е от части ретро, отчасти вдъхновено от бохо стила.
При всички положения е много подходящо за артистични дами, които не обичат строгите модни канони и винаги търсят начин да бъдат по-различни от всички останали.


Парижките момичета често могат да бъдат забелязани да носят впити клинове и еспадрили. Съчетанието е подходящо за всеки сезон и може да бъде носено както в университета, така и на разходка в парка или докато пиете кафе с приятелки.


Голямото предимство на комбинацията клин – обувки е в това, че в зависимост от височината на обувките, които подбирате, вие постигате спортна или елегантна и сексапилна визия.


Зимната визия също може да бъде гореща и атрактивна, особено ако носите клин и високи ботуши или боти до глезена.


Съчетайте клинчето с късо яке или дълга жилетка и се почувствайте желана, загадъчна и изкусителна.
При всички положения, цялостното впечатление, което създавате е свързано с активност, динамика, свежест и момичешка закачливост, а това, което печелите на 100 процента е удобство и комфорт през целия ден.

Преглеждания: 34

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics