Фирмите за щори, които се борят на пазара са много, но малко са тези, които с времето са доказали името си. В Бургас има няколко фирми, които са водещи в продажбата на щори, като всички те са дистрибутори на фабрика за щори Камакс. Предлагат висококачествени продукти на своите клиенти и се стремят да покрият всички техни изисквания.

По-долу сме изброили фирмите, които са спечелили десетки клиенти, благодарение на своята лоялност, надеждност и високо качество на продуктите:

  • Една такава фирма е Еклипс 80, чиято задача е да намерят оптималното решение при избора на щори за дом или офиса. Тя предлага на своите клиенти интериорно решение, практичност, освежаване. Дистрибутор е на фабрика за щори Камакс и предлага богата гама от щори, сенници и тенти в разнообразни модели и повече от 1000 цвята.
  • Другата фирма в Бургас, доказала своята качествена работа, е Гика-Пласт ООД, която е известна с висококачествените си продукти, бързо и удовлетворяващо обслужване. Видовете щори, които се предлагат, са разнообразни модели на руло щори – Импресия, Фантазия, Класик. От вътрешните щори се предлагат японска стена, вертикални, плисе и римски щори, които се считат се за едно от най-елегантните и класически решения, като има богата гама от платове. От външните се предлагат външни ролетни щори, благодарение на които се намаляват загубите на топлина през зимата, а през лятото спират слънчевите лъчи.
  • Следващата фирма, дистрибутор на фабрика за щори Камакс и е водеща в производството и монтажа на всички видове вътрешни и външни щори в Бургас, е Вип Пласт. Гарантира добра организация и високо качество на предлаганите продукти. Предлага вътрешни и външни щори. От вътрешните има разнообразни модели – хоризонтални, вертикални, руло, римски, плисе и щори Хармония. Другият вид са външните щори. Моделите, които се предлагат от външните щори са алуминиеви с повдигащи ламели и външни ролетни щори.
  • Има още една фирма в Бургас, която е доказала своето име и е верен дистрибутор на фабрика за щори Камакс. Фирмата е ЕВРОПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ и е известна с това, че гарантира конкурентна цена и кратки срокове на изпълнение, високо качество на продукцията, както и огромен капацитет на производство. Видовете щори, които се предлагат, са хоризонтални алуминиеви, които са един от най-разпространените видове щори. Има и хоризонтални дървени с красив декоративен ефект. Други модели щори, които предлага фирмата, са руло, плисе и дует, римски и бамбукови щори.

Всички доказали се, изброени фирми предлагат разнообразни модели щори с елегантен и модерен дизайн, което от своя страна допринася за това да бъдат желано допълнение към всеки интериор.

Преглеждания: 23

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics