.
"Софарма” АД се наложи като компания, доказала своя икономически, производствен и интелектуален потенциал, позволил й да се превърне в определящ фактор на фармацевтичните пазари.
Размерите на този потенциал са следствие от динамично променящата се агресивна корпоративна стратегия и добрите стопански резултати.
Те обуславят възможността за реализиране на инвестиционни програми във всичките им направления, добавяйки нови още по-амбициозни проекти.

Корпоративната философия на фирма "Софарма" е производството на лекарствени средства е не просто един технологичен процес, а хуманна мисия, основаваща се на високите стандарти за качество, безопасност и ефективност на медикаментите.
Дружеството се придържа стриктно към своето верую, залегнало във фирмената си философия, а именно „Производството на лекарствени средства е не само технологичен процес, а хуманна мисия, която се основава на високи стандарти по отношение на качеството, безопасността и ефективността на лекарствените средства.”

Водещ производител на лекарствени средства в България, "Софарма" предлага 210 иновативни медикамента от повечето фармакологични терапевтични групи, като 25 % от производствената програма се падат на оригиналните продукти на билкова основа.  В петнадесетте модерни производствени предприятия, използващи иновативни технологии, разположени в България и чужбина, се трудят почти 4000 човека, а персоналът на групата Софарма наброява над 8000 човека.
 
Изнасяйки своите продукти в 38 страни, Софарма е с ярко регионално присъствие и търговски лидер в ОНД.
.

 Изграждане на "Умни сгради"

Друга стратегия и философия на Дружество "Софарма" е изграждането на така наречените умни сгради, което е революция в строителствотото на модерни, устойчиви и енергоефективни офиси и производствени сгради от клас А.  Добър пример са луксозният търговско-административен комплекс "Софарма бизнес тауърс" и Новият завод за твърди лекарствени форми. Така "Софарма" стана пионер в строителството на зелени сгради и е повратна точка не само за България, но и за Балканския полуостров. През 2006 година дружеството получи сертификат за първи клас инвеситиция за проекта си за нов високотехнологичен таблетен завод, а през 2013 година в конкурса "Сграда на годината" бе лидерът в призовете, като получи две награди за "Софарма бизнес тауърс". 

Повече можете да прочетете... 

.

  "Софарма бизнес тауърс"

.

Животът е хубав, когато сме здрави!

Това е част от философията на корпорация "Софарма" и нейният стремеж е
традиция в модерното производство, европейски стандарти за качество на продукцията, социална отговорност.

Преглеждания: 236

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics