(C)2013 – Bogomil Kostov AVRAMOV ROUSSEFF-HEMY ЦИГАНИЗАЦИЯ – ПО ЗАЯВКА от Хеми ВАРНАЛИС ДОШЛИ СА ВРЕМЕНА ЗА КОИТО НА БАНГО-ВАСИЛ, ПЕСНИ ЩЕ СЕ ПЕЯТ - СЪЛЗИ ЩЕ СЕ РОНЯТ. ВИСОКИТЕ КАПИ НА ЕВРОПЕЙСКАТА О…

(C)2013 – Bogomil Kostov AVRAMOV ROUSSEFF-HEMY

ЦИГАНИЗАЦИЯ – ПО ЗАЯВКА

от

Хеми ВАРНАЛИС

ДОШЛИ СА ВРЕМЕНА ЗА КОИТО НА БАНГО-ВАСИЛ, ПЕСНИ ЩЕ СЕ ПЕЯТ - СЪЛЗИ ЩЕ СЕ РОНЯТ. ВИСОКИТЕ КАПИ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ОБЩНОСТ ТАКА СА СЕ СТРЕСНАЛИ ОТ „РОМСКАТА ОПАСНОСТ“, ЧЕ НЕ СЕ УСЕЩАТ КОЙ СТОИ ЗАД ВСИЧКО ТОВА. (МАЙКА ИНДИЯ ЩЕ СЕ ВИДИ БАЯ-БЛИЗКА!) ДОКАТО БЪЛГАРИНЪТ ОБРАМЧЕН С ДЪЛГОВЕ, КРЕТА ДЕН ЗА ДЕН, ЛИШАВАЙКИ СЕ ОТ ДОМОЧАДИЕ; ФОНДОВЕ ЗА МИЛИАРДИ ВЪРВЯТ В ПОСОКА ВСЕВЪЗМОЖНИ РОМСКИ ОБЩНОСТИ. ДАНО МИРЯСАТ НА МЕСТО. ЧЕ, ДА НЕ ТРЪГНАТ ДА ПЛЯЧКОСВАТ ИЗ ЕВРОПА, ПА И ЗАД ОКЕАНА. ОЩЕ ПРЕДИ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЩАТИТЕ ОСЪЗНАВАТ. И ДОКАЗВАТ: НЯМА РОМСТВО – НЯМА ИНДИАНСТВО. ИМА СОЦИАЛИЗАЦИЯ И ДЕСОЦИАЛИЗАЦИЯ. НЕЩО, КОЕТО У НАС НЕ ВЪРВИ. ТУК ВСЯКАК ВЪРВИ ОФИЦИАЛИЗИРАНОТО СОЦИАЛНО ХРАНТУТНИЧЕСТВО. ВОДЕЩО ДО ПЪЛЗЯЩО РАЗРАСТВАНЕ НА РОМСКА, БЪЛГАРСКА, МЮСЮЛЬМАНСКА, ЦИГАНСКА И ИММИГРАНТСКА БЕЗПРИЗОРНОСТ. СЪС ВСИЧКИ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ТОВА. ДОСТА РОМИ ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СЕ НАВЪРТАТ НАСАМ.

В НАЦИОНАЛЕН ПЛАН СОЦИАЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТДАВНА СА ПЛАЧЕВНИ. НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ НАМЕРИ СМЕЛОСТ ДА ПРИЗНАЕ ПЪЛНА БЕЗПОМОЩНОСТ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ. ЕДНА-ДВЕ РОМСКИ ФАМИЛИИ УСПЯВАТ, ПА ИЗЦИЦВАТ ВДЪН ВСЕВЪЗМОЖНИ СПОМОЩЕСТВОВАТЕЛНИ ФОНДОВЕ. РЕЗУЛТАТИ – НИКАКВИ. ПАУПЕРЛЪКА НА МАТИ БОЛГАРИЯ ВСЕВЕЧНАЯ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА. ТЕЗИ, КОИТО ЗАДГРАНИЧНО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПОДКРЕПЯТ РОМСКИТЕ ТЕЖНЕНИЯ В СТРАНАТА, СА ОЗАДАЧЕНИ. САМО МИНАЛАТА ГОДИНА, ПРЕЗ ВАРНА-ГРАД, МИНАХА НАД ДУЗИНА ОФИЦИАЛНИ КОНТРОЛ-ЕМИСАРИ. (НЕОФИЦИАЛНИТЕ НЕ СЕ БРОЯТ!?!) ГДЕ ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ГДЕ ОТ ГЕРМАНИЯ, ГДЕ ЪНДЪРГРАУНД ФОНДАЦИИ ОТ ЛЮБИМАТА СТОЛИЦА. СЪС ЗАДАЧА ДА ОБЯСНЯТ НА ВАРНЕНСКИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ – „ЧТО НАДО СДЕЛАТЬ ПО РЕЦЕПТУ!“. ОКАЗВА СЕ, ЧЕ РЕЦЕПТИ НА ТАЗИ ВЪЛНА НЕ ВЪРВЯТ. ПРИ РОМИТЕ ВСИЧКО Е ДЪЛБОКО ИНДИВИДУАЛНО. СТАВА ДУМА ЗА НЕЩО ДОКРАЙ НЕОСЪЗНАТО. ЗА НЕЩО ДОКРАЙ ДЕЛИКАТНО – ЗА ГЕНЕТИКА И ЕВГЕНИКА. ВОДЕЩА ВАРНЕНСКА МЕДИЯ, СПЕЦИАЛИЗИРАНА В БЕЗКОНЕЧНИ ПОДМЯТАНИЯ ПО АДРЕС НА НАСТОЯЩИЯТ ВАРНЕНСКИ КМЕТ, ИЗПРЕВАРВАЩО НАСТОЯ. РОМСКИЯТ ПРАЗНИК БАНГО-ВАСИЛИЙ - ЕДВА ЛИ НЕ - ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПРАЗНИК НА ЦЕЛОКУПНИЯ НАРОДЕЦ НА ВАРНА-ГРАД. МОЖЕ ПЪК КОЛЕГИТЕ - ДА СА ПРАВИ.

ГРАДЪТ Е ДОТОЛКОВА ЗАНЕМАРЕН, ЧЕ НИЩО ЧУДНО В НЕДАЛЕЧНО БЪДЕЩЕ ДОСТОЙНАЯ ДЖИПСИ-СТОЛИЦА ДА СТАНЕ. ВОДЕЩ РОМСКИ ЛИДЕР ОТ ДРУГА СТРАНА НАСТОЯ, ОБЩИНА ВАРНА-ГРАД ДА ПОЕМЕ РАЗНОСКИТЕ ПО РОМСКОТО ПРАЗНУВАНЕ - ПОНЕ ДВУКРАТНО. (ВСЕКИ ДЕН Е ПРАЗНИК!?!) САМО ЧЕ, ЗА СМЕТКА НА ОГЛУПЯЛОТО ОТ ПЛАЩАНЕ НА БЕЗБОЖНИ ДАНЪЦИ ДАНЪКОПЛАТСКО ВАРНЕНСКО ПЛЕМЕ. НИКАК НЕ Е СТРАННО, ЧЕ НЕ СА ИЗВЕСТНИ НАП-ДАННИ, КАТО КАК БРАТСКОТО РОМСКО ПЛЕМЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ КЪМ ДЪРЖАВАТА. ПРАВИТЕЛСТВОТО, В СВОЯТА РОМСКА, ЕВРОПЕЙСКИ УПРАВЛЯЕМА БЕЗПОМОЩНОСТ. ДОКАРАЛА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ В ХЕНДЕКА НА НАСТОЯЩЕТО ПЛАЧЕВНО ФИНАНСОВО ДЕРЕДЖЕ УМЕЛО СИ ЗАТВАРЯ ÒЧИ. ТВ-ПРОПАГАНДИРАЙКИ ПРЕДНАМЕРЕНА - ПРИВИДНО ГРАЖДАНСКА!?! - РАВНОПОСТАВЕНОСТ. ИЗПРАВИЛА ЕДВА ЛИ НЕ ЦЯЛАТА ОСТАТЪЧНА БЪЛГАРСКА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ ПРЕД КОФИТЕ ЗА СМЕТ. ЧЕ – ДАНО! - Я ИЗРЪФАТ БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА ДО КОКЪЛ. АКО ДА Е ЕДИНСТВЕН ПРАЗНИКЪТ НА БРАТЯТА-РОМИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ – ЗДРАВЕ МУ КАЖИ. АМА НЕ Е. ДУХОВНИТЕ ВОДАЧИ НА РЕД ПРАВОСЛАВНИ, КАТОЛИЧЕСКИ, МЮСЮЛЬМАНСКИ И ПРОТЕСТАНТСКИ ДЕНОМИНАЦИИ, СЪЩО БИХА МОГЛИ ДА НАСТОЯВАТ. БРАТЯТА-РОМИ ОБАЧЕ, ДОТОЛКОВА ВЕСЕЛО СА УВИСНАЛИ НА ВРАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ - РЕСПЕКТИВНО ВАРНЕНСКИ - ДАНЪКОПЛАТЕЦ, ЧЕ ПРОСТО НЯМА НАКЪДЕ. ТИ МОЖЕ ДА УСПЕЕШ ДА ПОДПОМОГНЕШ НЯКОГО, ИЗПАДНЕ ЛИ В БЕДА. МОЖЕ ДА ИЗТЕГЛИШ ДРУГИМУ ИЗ КАТАСТРОФИРАЛА КОЛА, БЕЗ ДОРИ ДА ПОДОЗИРАШ, ЧЕ Е ПЪЛНА С РОМСКА ПЛЯЧКА. БИ МОГЪЛ ДА ПРЕДОСТАВИШ ВСЕКИМУ ПЪРВА СОЦИАЛ-МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, ПЪЛНИ ПРАВА И СВОБОДИ, ДОСТЪП ДО БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ - ЗА СМЕТКА НА СВОИ РОДСТВЕНИЦИ.

В ЗАМЯНА БИ ПОЛУЧИЛ ЕДИНСТВЕНО РОЙ БЕЗПРИЗОРНИЦИ. РОДЕНИ ОТ НЕВЪЗПИТАНИ ДЕЦА - ДНЕС НАРИЧАНИ ТИЙНЕЙДЖЪРИ. КОИТО НИКОГА НЯМА ДА ПОИСКАТ ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ИМАТ НЯКАКВА СОЦИАЛНА, ГРАЖДАНСКА И ВОЕННА ОТГОВОРНОСТ. КЪМ СТРАНАТА НАРИЧАНА ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИЯ. ЕДВА ЛИ НЯКОЙ-НЯКОГА БИ ТЕ ПОТЪРСИЛ ОТ БЛАГОДАРНОСТ. ПО-ДОБРЕ СИ ПРИГОТВИ ДЖЕБНИ ПАРИ. РАБОТАТА НЯКОГА БЕ СТИГНАЛА ДОТАМ, ЧЕ ЕДИН УВАЖАЕМ РОМСКИ БИЗНЕСМЕН; МВР-ВАРНА-PRODUCTION, (БУДНО МОМЧЕ ИЗПРАТЕНО ОТ БАЙ БОРИС АНГЕЛОВ-Ц.Ц., ДАНО ЗАВЪРШИ ВИНС!), БЕ НАСТАНИЛ СВОЯТА ЕДНОЛИЧНА ФИРМА, В ИЗИСКАНИТЕ РЕСТИТУИРАНИ АПАРТАМЕНТИ НА БИВШ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА „ПЕРНИК-ПЕЧКИ“. (РАЗСТРЕЛЯН ПОД ГРАДСКИЯ ЧАСОВНИК-1944.?!?) ПОСОЧВАЙКИ НА ПЕНСИОНИРАНИЯ ВЕЧЕ МВР-ЗАЩИТНИК НА РОМИТЕ ОТ МАКСУДА, (ВЛИЗАШЕ ИМ ПОЛОЖЕНИЕТО!), ШИРОКО ОТВОРЕНАТА ИЗХОДЯЩА ВРАТА. ИКОНОМНО ПРЕДВИЖДАЙКИ НАСТОЯЩИТЕ ПЛОДОВЕ НА СОЦИАЛНИТЕ ПРОМЕНИ А-ЛА-ГОРБАЧОВ-РЕЙГЪН. А ИМЕННО. ТРАЙНО ВГРАДЕН МИНОРИТАРЕН ПАРАЗИТИЗЪМ. НАСТОЯВАЩ ЗА ЧАЛГА-РЕСТОРАНТ – ВМЕСТО ЗА УЧЕБА В ПЛЕНАРНА ЗАЛА.

THE END 4.01.2013 г.14:01:30

Преглеждания: 93

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics