Българската община в Република Молдова има щастие да поздрави всички българи по целия свят със светъл празник Рождество Христово и Нова 2012 година.
       Когато настъпи вълшебната полунощ нека всеки бъде заедно с тези, когото обича и които го обичат. Да си отворим сърцата за другите, които чакат от нас съчуствие, грижи, състрадание и помощ. Но при всичко това нека в нашите сърца да има място за безкрайна и огромна любов към най-милото и най-ценното, което винаги е обединявало българите от векове и хилядолетия - към Отечеството ни  България.
       В Новата 2012 година желаем да Ви съпътстват здраве, щастие, късмет, благополучие и успех във всичко. На малките и любимите желаем най-хубавите подаръци, на мъжете най-вкусните трапези и най-добрите напитки. На влюбените желаем всяка снежинка, която пада от небето да стане сбъдната мечта. И нека да се научим да прощаваме.
       Желаем на българските високи държавници да продължат успешната и ползотворна национална политика относно българите извън България, която служи на единството на българите по целия свят.
                                         

 Честита весела Коледа и щастлива Нова 2012 година.


      Председател
      на Българската община в Република Молдова Федор САбий

Преглеждания: 80

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics