Присъствах на сбирката на хора с повишена сетивност, която се проведе във Велико Търново. Впечатлена бях от възможностите, които тези хора със своята енергия могат да помагат на другите. Затова ще предоставя публикацията на областния вестник "Борба", за да се запознаете по-подробно с така наречената аура на България, чрез която всяка духовна личност може да отрие нещо повече за себе си. Ето и статията:


Деян Колев събира духовни личности за първия в България клуб „Сириус 2018”

Сашка АЛЕКСАНДРОВА

 2011-05-20


Рейки учителят идва в старата столица, за да прави измерване на човешката аура

ПЪРВИЯТ В БЪЛГАРИЯ КЛУБ, КОЙТО ЩЕ СЪБЕРЕ ХОРАТА С ПО-ВИСОКА СЕТИВНОСТ И СЪС СПОСОБНОСТИ ДА ПОМАГАТ НА ДРУГИТЕ ОТ РАЗСТОЯНИЕ с енергията си, ще бъде създаден във Велико Търново. Идеята е на популярния рейки учител Деян Колев, който притежава и единствената в страната ни аура камера. Клубът ще се нарича „Сириус 2018” и ще постави началото на поредица такива клубове в няколко града в България.
Деян Колев ще бъде във Велико Търново на 21 и 22 май. В двата дена той ще измерва аурата на всички, които пожелаят да проверят в какви цветове е тяхното астрално тяло. „Именно тогава аз ще се опитам да привлека тези, които имат подходящите цветове в аурата си за клуба. В клуба те ще получат подходящото обучение и в крайна сметка общността ще стане достатъчно силна, за да помага на България. Това е важно, имайки предвид, че следващата година ни очакват сериозни промени. Така че имаме година време да се подготвим”, казва Деян Колев. Измерването започва в 10 часа сутринта в хотел „Панорама” и ще продължи до късно вечерта, докато има желаещи. Телефонът за записвания е 0888 73 17 50.
Самият той е човек с повишена сетивност и свръхспособности. Познават го като един от индиговите българи от първа вълна индиго, която се появява в десетилетието 1970-80 г. Завършил е икономика в Свищов. Има дарбата да вижда повече от това, което виждат всички останали, от повече от 15 г. Може и да спира земетресения. Той работи с 13-чакрена енергийна система, която тепърва ще става известна, защото до този момент хората знаят и говорят за седем чакри.
АКО ЧОВЕК ИСКА ДА РАЗБЕРЕ КАКЪВ ЦВЯТ ПРЕОБЛАДАВА В НЕГОВАТА АУРА, може да се възползва от аура камерата, която Деян има. Изследването струва пари, но затова пък дава информация за биополето, за мисията ни на земята, както и за това дали енергийното поле на човек е нарушено. Аура камерата има способността и да открива лъжегадателите и шарлатаните.
„Всичко опира до основните чакри, които в човешкото тяло са седем. Шестата е по-популярна като третото око на човек, а седмата вече е работата с духа. На снимката, която камерата прави, се вижда дали тези две чакри са със силна енергия. Ако е така – чудесно, но ако те имат ниски стойности, изобщо не можем да говорим за ясновидство“, усмихва се рейки учителят. Специален софтуер превръща информацията на камерата в снимка. На нея се вижда аурата във формата на яйце, оцветено в някои от 12-те цвята - от тъмночервен до бял.
Най-разпространени са т.нар. „жълти хора“, които са най-земните. И много рядко се срещат белите, одухотворени личности. Ако в аурата ви преобладава виолетовият цвят, значи сте харизматични и чувствителни, артистични личности и т. н., и т.н.
„Когато човек живее в хармония със себе си и със света, никой не може да пробие енергийния му щит. Ако някой иска универсална рецепта – това е. Иначе в книгата съм дал няколко техники и упражнения, с които всеки сам може да напредне в духовното си развитие, да се самообразова и да помъдрее”, казва още Деян. И не крие, че голямата му цел е да обедини духовните хора, които ще помогнат на България да премине в следващото измерение и да продължи да живее и след 21 декември 2012 г. 
ВСИЧКО ТОВА Е ОПИСАНО В КНИГАТА МУ „АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ”. Тя разказва за неговия живот и за чудесата, които му се случват още от дете. 
„Нека да кажем, че хората, които работят с шеста и седма чакра, имат индиго виолетов и бял цвят в аурата, те са чувствителни и различни, със силна интуиция. Това ги отличава и първата вълна от такива хора са родени в десетилетието 1970-1980. Те са силни енергийни воини и са оцелели както аз, защото са минали през различни видове строеве. При тях несъзнателното ментално изключване се случва на час и половина. Или да го кажем още по-разбираемо, на всеки час и половина тези хора, съвсем без да искат, спират да слушат разговора или да участват в заниманието си, и мисълта им отлита към Вселената”, разказва Деян. 
След това обяснява, че втората вълна от индиго личности се появява от 1980 до 1990 г. Те са по-меки по душа, хармонизирани са и лесно раними. Минават на по-високи вибрации на всеки 30 мин. В годините между 1900-2000 се раждат следващата вълна от свръхсетивни българи, които влизат във връзка с Вселената на 15 мин. Тези хора са силни и издръжливи, трудно се съсредоточават на земно ниво. „Наричат се още андрогенни същества. Специално за родителите на такива деца искам да кажа, че е много важно да не им натрапвате чувството за вина, защото те нямат такова. Така се появява агресията у тях, те остават неразбрани, затова и голяма част от тези деца просто не искат да ходят на училище, където учат несъществени неща. А тяхната мисия е да опазват пространствата”, разказва още Деян. И описва тези деца като деца с изключително силна енергия, която понякога те използват и за да навредят. За тях той е създал фондацията си „Сириус 2018”, за тях прави и специални центрове.
През 2000-2010 г. е следващата вълна от индигови хора. Тези деца са с отворено съзнание, затова говорят като възрастни още преди да са пораснали. Могат добре да манипулират, да лъжат, но също така могат много силно да обичат. Между тях ще има добри художници. А до 2020 г. ще се роди петата вълна индигови хора. „Ето, това са възрастни души, пряко свързани с Вселената. Не им се сърдете, ако не разговарят с вас, защото те ще контактуват само с хората, с които желаят. Тяхната мисия е те да помогнат на Земята да премине в четириизмерното пространство”, довършва описанието на бъдещите индигови хора Деян. 
И уточнява, че индиговите личности са четири типа. Първите много приличат на родените под властта на зодия Рак – чувствителни и раними. Вторите са виолетовите хора, които са и енергийните воини. Третият тип са т.нар. кристални хора. Те са взели чертите на хората, родени под знака на зодия Риби – обичат всичко и всекиго, но са изключително чувствителни и много често плачат, но любовта за тях е по-различно чувство. И четвъртите са белите хора, които са трансцедентални, космически същества, от други измерения. В момента в България 30% от индиговите личности са именно бели.

Преглеждания: 140

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics