1. Не предизвиква вредни и странични ефекти

    Специалният процес на подготовка, наречен потенциране усъвършенства лекарствата и премахва токсичните ефекти на изходните вещества.

2. Безопасна е

    Подходяща е за подрастващи и бебета, както и по време на бременност и менопауза.
    Със специално внимание трябва да се приемат лекарства по време на бременност. Вие трябва да сте сигурни, че вашият хомеопат е наясно, че сте бременна, или че възможно да сте бременна.

3. Лека

    Работи чрез стимулиране на собствения естествен защитен механизъм на организма.

4. Лесно да се приема

    Средства са дадени като малки приятни дегустация на таблетки, които се разтварят в устата, или в течна форма.
    Или във формата на гранули, прах или капки за бебета и деца.

5. Безценна Първа помощ

    Малка кутийка със хомеопатични средства и прости инструкции за употреба ще се справят с повечето рутинни проблеми като натъртвания, изгаряния, навяхвания, ухапвания от насекоми и стомашни разстройства - в дома, на работното място или сред природата.

6. Не се тества върху животни

    Всички лекарства са тествани върху здрави хора. Симптомите, които лекарство предизвиква в здравия човек, са точно онези, които могат да бъдат излекувани в човек, който не се чувства добре и страда от тези симптоми.

7. Пести средства и време
    Средствата за консултация при хомеопат са значително по-малко от необходимите за конвенционалната медицина.          Хомеопатичното лекарство и въобще хомеопатичната терапия струват, в личен и обществен план, значително по-евтино от конвенционалната медицина и химическите лекарства.

8. Лекува превантивно

    Чрез повишаване защитата на собствена система на организма , хомеопатията може да помогне за повишаване на устойчивостта към настинки, грип и други повтарящи се инфекции.

9. Пациента участвува в лечението

    Хомеопатът лекува цялата личност и ще поиска да знае не само за симптомите, които ви притесняват индивидуално, но какво влияе на промяната на състоянието ви, както и ще иска да знае за общото здравословно състояние, начин на живот и връзката ви с променящия се свят около вас.

10. Любовта

      Хомеопатията е любов към хората и спомага за пълноценното и изживяване между тях и стимулира всестранната им отвореност и всеотдайност.

Преглеждания: 62

Коментар

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

Web Analytics