Василка Развигорова, учителка
  • Женски пол
  • Велико Търново
  • България
Сподели във Facebook MySpace
 

Добре дошли, Василка Развигорова! Учителка

Без да чукам, влезнах и казвам: Сполай те!

Когато се попаднах в този изграден от финна материя дом, изпитах чувството, че обитателите му са били малко преди мене тук и са оставили своите бележки, снимки и мелодии с цел да се опознаем. И аз така ще постъпя.
- Казвам се Василка Развигорова. Родена съм във старопрестолно Велико Търново. Бях учителка по литература в различни градове на България, поради професионални задължения на съпруга ми и на трите ми деца. Споменах децата и искам да обясня защо поставих в своя блог снимка, на която съм с едно от петте си внучета.
За мене децата са най – важното нещо в живота на човека, а убедена съм така е и за Майка България! Травиално е да кажа, че те ще поемат голямото задължение за оцеляване на българския род – един от най – древните и цивилизовани в света. Затова като възпитателка призовавам: към децата да се отнасяме с повече внимание, грижи и саможертва! Припомнете си, така са постъпвали нашите родители…
Ох, пак май нещо се разбъбрих на тема подрастващите. Простете ми, нали бях и ще си остана учителка до края на живота си.
Като имам време ще си поговорими на друга тема.Засега: Довиждане и дочетене тук, както го нарекох наш портал!

Блог на Василка Развигорова, учителка

АРХИВ

Ето ме отново тук, неканена и за кой ли път негласно се извинявам и обяснявам. Когато ми е най-тъжно, когато ми е най-радостно влизам на пръсти във Вашата страница - за мене гостоприемен музикален дом - и тук търся утеха или споделям доволството си с Вас и с Вашите уважавани от мен български оперни величия. 

Благодаря Ви, че сте се постарали да ни представите най-доброто от техния творчески живот и така те да станат достъпни за почитателите им.

Приемете моето дълбоко…

Продължи

Публикувано на Декември 17, 2011 в 7:54pm

Открий себе си

 Присъствах на сбирката на хора с повишена сетивност, която се проведе във Велико Търново. Впечатлена бях от възможностите, които тези хора със своята енергия могат да помагат на другите. Затова ще предоставя публикацията на областния вестник "Борба", за да се запознаете по-подробно с така наречената аура на България, чрез която всяка духовна личност може да отрие нещо повече за себе си. Ето и статията:…

Продължи

Публикувано на Декември 17, 2011 в 8:30am

Стена за коментари

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

  • Още няма коментари!
 
 
 
Web Analytics