Николай Увалиев,журн.-изследовал
 • Варна
 • България
В Момента е На Линия
Сподели във Facebook Споделяне

Приятели на Николай Увалиев,журн.-изследовал

 • Лилия Иванова
 • Ivaylo Dushkov
 • Жулиян Желев
 • Стефан Кръстев Бешков
 • Звездилин Атанасов Жеков
 • Красимир Антонов
 • Петя Чолакова
 • Дима Пройкова
 • Емил Лука Меченов
 • Liliya Toneva
 • Славка Петкова-Марчевска
 • Анна Георгиева Йорданова
 • Емил Петров Богданов
 • Тодор Тодев
 • Петър
 

Страница на Николай Увалиев

Профилна информация

От кой град и държава е членът
Варна България

Асен Йорданов - конструкторът на първия български самолет

Снимки на Николай Увалиев,журн.-изследовал

Стена за коментари (46 коментара)

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

На 9:26am в Ноември 5, 2017, Николай Кондрашкин казва...

ПАМЯТНЫЙ ЗНАК В ФАНАГОРИИ В ДАР ВЕЛИКИМ ПРЕДКАМ ОТ БЛАГОДАРНЫХ ПОТОМКОВ.. Автор проекта: скульптор Н. Кондр. архитектор В. Болгарский. 2016 г.

На 5:19pm в Ноември 4, 2017, Николай Кондрашкин казва...

МЫ ИЗ РОДА ДУЛО (смотрите в корень)...

На 9:31am в Ноември 3, 2017, Николай Кондрашкин казва...

Господин Увалиев, поздравляю Вас с заслуженной международной наградой!. Вышлите мне Ваши координаты и адрес для доставки и вручения медали ЧРОО ЧНАНИ . С уважением: Н. Кондр.

На 9:25am в Ноември 3, 2017, Николай Кондрашкин казва...

С 140 летием ПОБЕДЫ Болгарии в русско-турецкой войне!.

Мы, волжские болгары, стояли, стоим и будем стоять за подъем самосознания, укрепление братской дружбы и мира на всей земле!

В День болгарских будителей представлены к награде Чувашской народной академии наук и искусств по итогам 10 ой годовщины научно-культурного и творческого обмена Болгарии и Чувашии (Россия).. Мои коллеги международники, самые активные общественно-культурные и научные деятели: профессор Сергей Иванов, ученый, журналист Николай Увалиев, и генерал-майор Нонка Матова удостоились медали "Дипломат Иван Аксаков".. С почтением: академик Н. Кондр.

На 4:27pm в Октомври 23, 2017, Лилия Иванова казва...

Благодаря Ви за подадената ръка!

На 9:04pm в Октомври 17, 2017, Николай Кондрашкин казва...

ПОЧЕТНИ НАРОДНИ АКАДЕМИЦИ НА ЧНАНИ

През последните десет години по отношение на укрепването на научните, културни и творчески връзки с българските колеги между братските републики Чувашия и България са постигнати големи успехи в народната дипломация.
Президиумът на Чувашката народна академия на науките и изкуствата поздравява своите български колеги и по-конкретно следните членове на Съюза на независимите български писатели: академика на БАНИ, председател на СНБП, учен и литературен критик, Марин Кадиев, поетесата и учен лингвист, член на Управителния съвет на СНБП Ваня Ангелова, поета и учен, заместник-председател по международната дейност на СНБП Никола Герджиков и поета и учителя Божко Ангелов за удостояването им със званието „Почетен народен академик” на Чувашката народна академия на науките и изкуствата (ЧНАНИ) на заседание на 24 юни 2017 г. за техния изключителен принос в международната културна, световната литературна и научно-творческа дейност (Русия и България).
Никола Герджиков и Божко Ангелов получават почетния медал на ЧНАНИ, а академикът на БАНИ Марин Кадиев и българската поетеса и учен лингвист Ваня Ангелова се удостояват с почетния орден на ЧНАНИ „Кирил и Методий” за световно обществено признание в творчеството. Всички те получават също така почетния диплом на ЧНАНИ, удостоверения към медалите и членски билети. С почетния медал и с почетния диплом на ЧНАНИ е удостоен и Съюзът на независимите българските писатели.
Ние, волжките българи, поздравяваме от все сърце нашите дунавски братя и сестра с постигнатите успехи в развитието на културните и творчески връзки между чувашките и българските колеги! Желаем им по-нататъшни успехи в развитието на народната дипломация за укрепването на мира между народите на планетата Земя!
Наградите и званията на новите почетни народни академици на ЧНАНИ са връчени по случай 1 ноември - Деня на будителите - от действителния член на ЧНАНИ г-н Николай Христов, на 7 октомври 2017 г. във Велико Търново - на Ваня Ангелова и Божко Ангелов, на 10 октомври 2017 г. в София - на Никола Герджиков, а на 31 октомври 2017 г. академик Марин Кадиев ще получи от него своя орден и звание в Пловдив.

С уважение:
от името на членовете
на ЧРОО на ЧНАНИ,
чувашкият народен академик
Николай Кондрашкин -
ръководител на
Международния отдел
на ЧРОО на ЧНАНИ

На 7:25am в Октомври 9, 2017, Ivaylo Dushkov казва...

Благодаря за топлия прием. Гордея се да съм част от това общество.

На 8:52am в Юни 28, 2017, Петя Чолакова казва...

Благодаря за сърдечния и топъл прием!

На 5:17pm в Май 13, 2017, Цветомил Иванов казва...

Много благодаря и добре заварил! Мисля че 2/3 от гордоста трябва да търсим в това което правим сега (ако правим) и останалата част в миналото...

Поздрави! :)

Цветомил

На 2:07pm в Август 13, 2016, Българско наследство казва...
Много интересна и известна фамилия.
 
 
 
Web Analytics