Мадлен,най-успелия наш фотомодел
  • Русе и Ню Йорк
  • България
Сподели във Facebook Споделяне
 

Страница на Мадлен Калинова, най-успелия наш фотомодел

Профилна информация

От кой град и държава е членът
България

Красотата, характерът и имнтелектът на Мадлен възхищават Ню Йорк

.

Мадлен Калинова попада в модните среди още 16-годишна, когато русенска агентка на Висаж я забелязва на пазара за плодове, където се разхожда с майка си. След два участия в "Мис Русе" и "Мис България" тя успява да се развие като модел в Италия.

От нас 12 години активно работи в модни агенции, изявява се в най-пристижните модни подиуми и телевизионни реалита в Ню Йорк -  „The real housewives of New York“ и „The Joan Rivers Show“.Живяла е в читири дължави. Има весше образование, владее пет езика.

Мадлен Калинова е един от най-успешните български модели зад граница. Живее в Ню Йорк и е представлявана от едни от най-добрите агенции по света като Ivet fashion-Sofia, East West Models-Frankfurt, WAVE Management-Milan и Michelle Pommier Modeling agency-Miami, в Ню Йорк и модна агенция – Major Models NYC.

Първият от поредицата модни успехи на българската е фотосесията й за Dolce & Gabanna. Снимала е сесии за едни от най-популярните модни списания: Cosmopolitan-USA, Allure magazine, Elle magazine, Glamour magazine-USA, Grazia-Italy,Maxim (Germany, Thailand and Bulgaria), Marie Claire-Turkey и други. Моделът на Ivet fashion неведнъж е красял огромни билборди в NYC...И още 

.

.

Видео файлове на Мадлен,най-успелия наш фотомодел

Стена за коментари

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

  • Още няма коментари!
 
 
 
Web Analytics