Лучия Остерлунд - Хелзинки
Сподели във Facebook MySpace
 

Добре дошли, Лучия Остерлунд - активен защитник на правата на човека!

Профилна информация

От кой град и държава е членът
Хелзинки Финландия

Лучия Остерлунд

 

Лучия Остерлунд е представител на Хелсинския комитет за защита на човешките права в България и към Европейския съюз, член е на авторитетната международна организация „Amnesty International"

-Ние сме всички онези българи, които искат и вярват, че България може да бъде истинска европейска държава -смята тя.- Едно от предложенията на нашия комитет, на което много държим,е да се въведе електронно гласуване, за да не бъдат лишени от вот хиляди наши сънародници, които живеят извън родината.

С особенно внимание следим нарушенията правата на българите в Западните покрайнини, Македония и Гърция и сме готови за всяка конкретна помощ.

Към Международния творчески проект DG Енциклопедия на българите : http://www.portal-bg1.ning.com/page/dg

Снимки на Лучия Остерлунд - Хелзинки

Блог на Лучия Остерлунд - Хелзинки

"В България няма дисциплина!"

 

Лучия Остерлунд: "В България няма дисциплина!"
Хората, който партия ГЕРБ предлага да влязат в управлението на местната власт са хора специалисти. Това са хора с положение и идват, за да помогнат на съответния град, в случая на Габрово. Това коментира в интервю за Дарик радио Лучия Остерлунд, представител на Хелзинкския комитет за защита правата на човека.…
Продължи

Публикувано на Ноември 6, 2011 в 12:02pm

Стена за коментари (1 коментар)

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

На 9:14pm в Февруари 25, 2011, Иван Иванов Серт казва...
Уважаема Лучия,здравей! Ако обичаш,обади ми се и кажи как си,какво ново се вижда  на българския хоризонт? При нас се прави опит да се възстанови паметника на кан Аспарух  в гр.Запорожие.На 12 декември 2010 г. беше открита паметна плоча -барелеф.Инициаторът на акцията е Иван Ангелов-един силен и упорит българин,който мечтае  да постави конен паметник на Аспарух на един от площадите на гр.Запорожие.Нали тук е било намерение погребението на Аспарух.На портала можеш да видиш барелефа.Що се касае коментара-ти си бомба.Здраве и успехи във всичко.Иван Серт
 
 
 
Web Analytics