Йордан Халачев
  • Варна
  • България
Сподели във Facebook MySpace
 

Страница на Йордан Халачев

Профилна информация

От кой град и държава е членът
Варна

Блог на Йордан Халачев

Трите ислямски доктрини: джихад, хиджра и такийя победиха в "либерал-толерантна" Европа.

 

 Няма начин ислямът да се наложи на новото местопребиваване без мюсюлманите да нарастват на брой, затова преселението им не е случайност, а тактика и това е също вид „джихад“ ,„хиджра“ и такия.

Неконтролируимите тълпи мюсюлмани прииждащи в Европа,не са водени само от икономически, но и от религиозни подбуди. Не е възможно ислямската…

Продължи

Публикувано на Ноември 21, 2020 в 5:27pm

През 1870, Турската империя провежда Референдум в Македония,на който гласувалите се обявяват за българи,а не за гърци,сърби или македонци и гласуват за Българска екзархия.

Гръцката православна църква бе крайно недоволна от решението на Светия синод на Българската православна църква да приеме молбата да бъде църква-майка на Македонска православна църква.Светият синод на Гръцката православна църква бе недоволна от факта, че по този начин Българската православна църква се намесвала в юрисдикцията на  сръбската църква.…

Продължи

Публикувано на Ноември 21, 2020 в 2:30pm

Стена за коментари (1 коментар)

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

На 8:34am в Ноември 2, 2020, Stella Abud казва...

Добър ден,

Как стоят нещата при теб, подбрах интерес към теб, след като преминах през краткия ти профил и сметнах за необходимо да ти пиша веднага. Имам нещо много важно да ви разкрия, но ми беше трудно да се изразя тук, тъй като това е публичен сайт. Бихте ли могли да се свържете с мен на: (mrsstellaabudheir@gmail.com) за пълните подробности.

Приятен ден

Благодаря Бог да благослови.

Стела.

 
 
 
Web Analytics