Фирма "Трежър"
  • Варна
  • България
Сподели във Facebook Споделяне
 

Страница на Фирма "Трежър" България

Профилна информация

От кой град и държава е членът
България

Ревностен разпростанител на античното и българското историческо наследство по света

.

Боровското сребърно съкровище

.

Фирма „Трежър“- България произвежда законно предмети, сувенири и специални подаръци на възстановени оригинали от античното и от българското културно-историческо наследствно.

За това  има договори с осем музея в България, с историци, художници, монетния двор и майстори-специалисти. Всеки изработен продукт от "Трежър" има сертификат за легален износ от България след покупката. 

Идеята възниква преди четири години от необходимостта да се осигурят в България качествени сувенири и подаръци. Започват с копия на керамики и малки бронзови фигурки и постепенно разширяват асортимента. За целта използват месингови отливки и галванопластика за покритие със злато и други метали, ползват услугите на монетния двор и на специализирани художествени ателиета. 

Разработват авторски творби и възстановяват бронзови статуи-образци на всички наши царе и ханове с височина 2-20 метра. Техни високо стойностни изработки се подаряват от президенството, парламента и правителството на официални гости, посетили нашата страна. И други национални институции и елитни фирми ползват възстановките на античното и на българското културно-историческо наследство, като цените са от 50 до 50 000 евро.

Както споделиха Ивелин Михайлов и доц. Николай Нинов - съуправеители на фирма "Трежър"- една дарителска проява на фирмата е да подари на елитните училища в България фигури на 10-те български царе и другите ни средновековни владетели... И още  

.

Легендарният тракиец Спартак, художник Васил Горанов

.

Към  Ревностен разпространител на античното и българското историческо наследство 

Към Пантеон на "Средновековни български владетели"

Към Съкровище от исторически възстановки  

Към Край Варна вдигат Исторически парк-музей за 50 милиона евро 

Към Парк-музей от 8000 години преди Христа до 1396 година - падането ни под турско робство

Към Международния творчески проект Енциклопедия на българите  

.

Страницата на фирма "Трежър" България

подготви Николай Увалиев в знак на уважение към всички членове на фирмата, ревностни разпространители на античното и българското културно-историческо наследство.

.

Снимки на Фирма "Трежър"

Блог на Фирма "Трежър"

Пантеон "Съвременни български владетели"

Династията Дуло: Кан Кубрат - 632-651 (?), Кан Батбаян (първороден син на Кубрат) - 651 (?) и Кан Аспарух (третият син на Кубрат) - до 680 (?).  

.

В Исторически парк-музей, който с изгражда край варненското село Неофит рилски, ръководството на фирми Трежър има намерение да създадем…

Продължи

Публикувано на Януари 22, 2015 в 9:00pm

Стена за коментари

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

  • Още няма коментари!
 
 
 
Web Analytics