Елеана Шоселова - журналистка
  • Женски пол
  • София
  • България
Сподели във Facebook MySpace

Приятели на Елеана Шоселова - журналистка

  • Николай Увалиев,журн.-изследовал
 

Страница на Елеана Шоселова - журналистка

 

Живеем във време, което поставя на преоценка много от предишните ни морални ценности. Но без единение и нравствени идеи един народ не би могъл да оцелее в бъдещето. Необходими са инициативи и личности, които да бъдат предмет на национална гордост и пример за подражание. Особено за младото поколение. Затова с радост приветствам усилията на шепата ентусиасти, които безвъзмездно са се заели да изграждат общобългарска електронна мрежа, която да сплотява и обогатява духовно сродниците ни от петте континента на света.

 

Към Международния творчески проект DG Енциклопедия на българите : http://www.portal-bg1.ning.com/page/4155162:Page:99403


Видео файлове на Елеана Шоселова - журналистка

Блог на Елеана Шоселова - журналистка

Авторът на химна на Б-я

 

 …

Продължи

Публикувано на Октомври 23, 2011 в 6:33am

Патриотична песен - проф. Найден Андреев

Публикувано на Октомври 23, 2011 в 6:00am

Стена за коментари (1 коментар)

Трябва да сте член на Паметта на българите, за да добавяте коментари!

Включи се в Паметта на българите

На 9:56am в Януари 4, 2010, Николай Увалиев,журн.-изследовал казва...
Ели Шоселова дълги години работеше в Българската национална телевизия като програмен наблюдател и заместник - главен редактор в рубриката "Кино". Нейната висока кинокултура, наследена от баща й Рашо Шоселов, допренесе за качествения подбор и превода на чуждестранните художествени филми.
Запитах я, дали е прочела последните публикации по дискутираната тема и тя отговори:
- С удоволствие посещавам този виртуален портал и с журналистическа страст разлиствам рубриките и личните страници на неговите членове. С радост намирам все нови интересни личности и мнения. Това е показател, че, независимо къде се начират,кръвната и духовна връзка на българите е жива и на нея може да се разчита за сплотяване и взаимопомощ.
 
 
 
Web Analytics