СЪЮЗЪТ НА ВОЕННОИНВАЛИДНИТЕ КООПЕРАЦИИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ УДОСТОИ ТРИМА АКАДЕМИЦИ С ПОЧЕТНИ ОФИЦЕРСКИ КАРТИ!

Подробности за събитие

СЪЮЗЪТ НА ВОЕННОИНВАЛИДНИТЕ КООПЕРАЦИИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ УДОСТОИ  ТРИМА АКАДЕМИЦИ С ПОЧЕТНИ ОФИЦЕРСКИ КАРТИ!

Час: Март 12, 2013 на 6pm до Март 17, 2013 на 7pm
Местоположение: София - България
Вид събитие: церемония, по, удостояване, на, академик, йордан, стоилов, иванов, с, офицерско, звание
Организирано от: Анна Петрова Зографова
Последна Дейност: Март 17, 2013

Експортирай в Outlook или iCal (.ics)

Описание на Събитие

СЪЮЗЪТ НА ВОЕННОИНВАЛИДНИТЕ КООПЕРАЦИИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ УДОСТОИ ТРИМА АКАДЕМИЦИ С ПОЧЕТНИ ОФИЦЕРСКИ КАРТИ!
http://bojanapankov.blog.bg/technology/2013/03/12/syiuzyt-na-voennoinvalidnite-kooperacii-v-republika-bylgarii.1063407

ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ЗАСЛУГИ ОТ ПРИЗНАТЕЛНА БЪЛГАРИЯ!

С почетна офицерска карта „100 годинии независима България” днес 12.03.2013 г. бяха удостоени членовете на Управителните съвети на Организацията на обединените българи от цял свят и Международната академия по българознание, иновации и култура „МАБИК” – академиците Йордан Стоилов Иванов, Сергей Иванов и Владимир Цонев. В почетната грамота, която придружаваше членските карти е знаписано: „Работейки с нас, Вие подпомагата хората, изгубили здравето си за родината!

Официалните грамоти и членските карти бяха връчени от председателя на СВИКБ Борис Николов.

Официалната церемония се състоя в конферансната зала на Федерацията на строителните синдикати в София на ул. „Христо Ботев” № 71. Присъстваха

членовете на ООБ, Общобългарския парламент, академия „МАБИК” и на Съюза на военноинвалидните кооперации у нас. Последните представляват сдружение с нестопанска цел, регистрирано през 1995 г. в Пернишкия окръжен съд по Закона за лицата и семейството.С решение № 290 от 27.02.2003 год. упражняващи обществено полезна дейност.Съюзът е нестопанска организация, която обединява, подпомага и представлява кооперации и фирми на военноинвалидите в страната. Основната цел на сдружението е да съдейства за развитието на кооперативната дейност на военноинвалидите, офицерите и сержантите от запаса както и на хората в неравностойно положение, с цел задоволяване техните духовни, икономически, културни и социални интереси.

С решение на Министерския съвет №378 от 25.05.2009 г., и № 455 от 07.06.2012 г., Съюзът е признат за представителна организация на национално равнище в Националния съвет за интеграция на хората с увреждания.

В почетния документ пише, че тримата се удостояват за приноса им в защитата на българската индентификация и за родолюбивата им патриотична дейност.

Стена за коментари

Коментар

Моля, отговорете на СЪЮЗЪТ НА ВОЕННОИНВАЛИДНИТЕ КООПЕРАЦИИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ УДОСТОИ ТРИМА АКАДЕМИЦИ С ПОЧЕТНИ ОФИЦЕРСКИ КАРТИ!, за добавяне на коментари!

Включи се в Паметта на българите

Ще посети (1)

Web Analytics